Nye udstillinger

Torsdag d. 3. august optræder vi ved Gl. Torvedag i Svendborg sammen med nogle andre kunsthåndværker, inkl. Ingelise Østerberg, Roma Hauge, Vibe Madsen, og Astrid Hauerbach. En tradition i Svendborg med mange deltagere, musik, marked og gl. kostumer i byens centrum. Kom og ha det sjovt.

Sommerens højdepunkt er Maritimt Center Danmarks kunsthåndværkermarked ved d. gl. pakhus i Svendborg ved Ærø færgen. Fredag d. 14.07, kl 15-19, lørdag og søndag kl. 10-17, d.15. og 16. juli.
Forårets vintergækker hilser! Der er snart en ny vindue for Moodie Mobiles og Galleri Moodies i København. Nærmere betegnet- Nørrebro. Stay tuned!

Gallerie Moodie's er ellers altid åben efter aftale-- tlf 62222613 eller 20410460. Nye designs spirer i birketræ krydsfiner.


Efteråret blæser og bladene flyver, blandt bladene er planer for julesæsonen:
Galleri Moodie’s holder åben én lang weekend i Juletiden, torsdag d. 8. december - søndag 11. december, 2016. kl. 13-18. (Dog kan du ringe på 62222613/20410460 og lave en aftale). Vi er glade for at dele kunst fra vores egen samling blandede med keramik fra vores fast kunsthåndværkere Karen Margrethe Banke, Elly Petersen, og Søren Baun Jeppesen. Vi har desuden nogle sepia tryk og trykte kort af papirmager Anette Lind. Vores åben have er spækket med mobiler og skulpturer af David Moodie og et par værker af pileflet-mesteren Hellemai Toft. På grund af den frodige sommer kan vi også byde på noget godt til ganen! Være velkommen.

Vi er med i SAKs jule bazar d. 26. og 27. november, kl. 10-17. Vores stand er på stueplan, pl. nr. 6. Det er årets hyggehøjborg! Der er 34 kunsthåndværkere, en café med hjembagte sager, der støtter SOS Børnebyer.

Den følgende weekend er vi ved Fremtidsfabrikken på Jessens Mole 11 ved Svendborg havn d. 3. og 4. december, kl 10-16 lørdag og kl 10-15 søndag. Det er en del af en samlet havne-julemarked med Maritimt Center ved Havnepladsen og de buede haller på Frederiksøen.
Som noget nyt i år er David gået sammen med Camilla S. Hansen og Inge Ahl i en arbejdende værksted ved Ribers Gård, Møllergade 34 D, Svendborg. Camilla S. Hansen laver keramik og billedkunst. Inge Ahl maler i akryl. Moodie viser nye mobiler og ”held-i- uheld” smykker lavet af Christiansborg kobber. Der er også en lille udpluk af Moodies eksperimentarende bonzai mos haver. Disse kan også figurer i sammenhæng med små mobiler.
Vi har åbent torsdage, fredage og lørdage fra d. 24.11. indtil søndag d. 19.12. Torsdage og fredage kl.10-17, lørdage kl.10-14, og søndag d. 19. kl. 11-17. Desuden torsdag og fredag d.22 og 23. december er jeg med i et "Kaoskøb" samme sted hvor jeg er der fra kl.18-20 til at hjælp desperat gave-givere at finde noget unikt!

For Moodie Mobiles kunder i Odense er vi med i den nye Artshopart butik ved Panteonsgade 17. Her er der over 30 kunstnere og kunsthåndværker i kæmpe lokaler, kun en stenkast fra gågaden og Brandts klædefabrik. Her har vi en stor udstilling med rustfri stål mobiler til haven og ”høj-til-kip” mobiler i nye Koskisken birketræ krydsfiner. Desuden er der et udpluk af Christiansborg kobber mobiler og smykker.
Artshopart er åben alle dage kl. 12-20! Butikken rummer en rig mangfoldighed af originale og fantasifulde kunst, fra nogen af Fyns bedste kunstnere. Der er også plads til arbejdende værksteder og f.eks. installations- og performance kunst i kælderen. En oplevelse!
Haven er sommermoden! Ring og lave en aftale eller sige at I er på vej til at tag en vandre i kunst i naturrammer! Galleriet er også åben efter aftale med en udstilling fra David og Janes privat samling, og en del nye mobiler!

OBS: David også har brug for an ung hjælper villig
til at kravle og formgive i Mirakel Mirabella træet! Indgang til opholdsrummet (kun til børn) skal få en "sporvogn" til at gør livet lettere på den nu 6 m. lang entré. 20410460 David.


Ah! Solsort sortering af hanner i hierarkisk tumult i vores have, og solen skinner! Imens synger vintergækker deres tavs, hvid modpart til solsorterne, som opsang til al de spirende kræfter... Komposteret øko komøj er kørt i stilling til urtehaven. Planer om en maj udstilling med mobiler og kort, søkort og skitser til livets Moodie vandring er under vej.

Galleri Moodie’s er åben efter aftale, og er blevet et forsøgs sted for en del nye mobiler skabt som forsøg med det seneste ny krydsfiner opfundet af Koskisen, OY. Firmaet, der er finsk og familieejet, siger at det ny produkt er næsten økologisk! En serie skabt til Galleri Hindhede i Middelfart i størrelse 41x32cm er under videre udvikling. Nye ikon inspireret kobber mobiler og øreringe kan også opleves. Være velkommen. Ring til 62222613 eller 20410460.


Så er sommeren forbi, men solsikker giganter holder solens flammende hoveder høj. Hinkerne har vi vinkede farvel til, men nu rumsterer pauser på væggene. Pauserne kan være meget frodig, så vi er ikke bang! Ny mobiler er jeg i gang med at skær, og Anette Lind er lige kommet med nogle nye og nogle gammel værker. Altid værd at se på.

Og jeg er kommet min første kort på plads. Det kan være min næste udstilling har med nogle af de flotte kort fra mit liv at gøre.

Vi er som altid åben efter aftale: 62222613 eller 20410460 og haven er i snerlens tegn, med de vild vin klatrende på dueurterne, brændenellerne, mirabellerne, og hyldebærene... selv brombærene bære på dem!

God fornøjelse!


Haven er i fuld sensommer flor, græsset står i frø, stierne sno sig rundt mellem skulpturer, små havebassin miljøer og nogle meget specielle træer... galleriet er fuld af fine Hinke malerier endnu, og man må gerne ring og lave en aftale. Moodies værksted er også åben.


Lørdag 25. juli fernisering Sensommer Udstilling med Else og Jørgen Hinke: Blomster – fugle - landskaber

Helge Falck-Kammeyer Tove Lorenzen
Foto: naturabstrakter/landskaber Glas og keramik

Åbningsweekend begge dage kl 14-17
Være venlig og brug Galleriets afmærket P pladser

25. juli – 30. august, 2015
Fredage og lørdage 14 – 17 + efter aftale

Else og Jørgen Hinke har lavet deres kunst hver for sig men mens de har boet under samme tag siden midt i 70erne. Else er kendt for både blomster og fugle skildringer, hvor hendes kærlighed for motiverne og et skarp faglig blik sætter hende i en særklasse som akvarel kunstner. Jørgen er kendt som en iagttager med respekt for naturen som en del af sin arbejdsgang. Han skal være ud på stedet hvor han er midt i det han skal tag hjem til os på et styk papir, selv om der skal går to omgang eller flere. Og han er mester af stemning og lyssætning.


Galleri Moodie’s
Holmdrup Huse 7, 5881 Skårup
62222613/20410460 fb/galleri moodies

Åbningsweekend 25.- 26. juli 14 – 17

V æ r v e l k o m m e n

Velkommen ud i vores natur have, hvor livskraften bekræftes i selskab med hestefold, urkrudt!, skulptur og mobiler...

Vi ses, og nyd 10% rabat på mobiler hvis man har cyklede ud til os!

Lørdag d. 11. juli er der "Kunstnere i haven". 3 malere, en pilfletter, en fortæller og en mobilist viser hvad de kan i natur haven og i galleriet. Jørgen Hinke, Peter Madsen, Helge Jensen laver tørkridt malerier og portrætter, Hellemai Toft holder en mini kursus i pilflet, Agnete Sand fortæller om Hvad kvinder kan, gennem tango miljøer i Rio... og David Moodie viser havemobiler rundt i haven. Være velkommen til at tag picnic eller kaffe med,galleriet er også åben med "De Tre Pastelierer" udstilling.
De Tre Pastelierer
Forårsudstilling Åbningsweekend 9.-10. maj 14-17. Tre herrer, der har malet og været venner i 30 år, stilles over for en eksperimenterende kunstner. Helge Jensen, Peter Madsen og Jørgen Hinke samt Tove Lorenzen.

Tove Lorenzen bearbejder hendes fotoer med nuanceret effekter så maler- og foto-verdener flettes. Glimrende glas fad, fineste gennemsigtige porcelæn og søgende akryl maleri tegner nogle af hendes talenter.

Hinke, Madsen og Jensen holder de klassiske landskabs og portræt discipliner i suveræn nutidige vendinger. De arbejder ud i landskabet, og bringer deres motiver ind i vores forstand og beundring med meget skarpt fokus på belysning og stemning. De tre mestre afholder månedlig selvkritik om deres nyeste værker. Altid værd at se hvor de har været for nylig!
Sidste på vinteren er der travl i design afdelingen. Galleriet er åben efter aftale. Første udstilling er med åbningsweekend/fernisering 9.-10. maj, med "De Tre Pastelliere", Helge Jensen, Peter Madsen og Jørgen Hinke. De brænder for at finde "motiver" i det lokale natur, hvor deres skildringer vækker beundring hvert år. Vi håber at kunne gentage vores event med dem fra sidste år hvor de malede ud i haven mens publikum kunne se med, over skulderen.
"Stay tuned"! Vi ses.
Indtil søndag 1. februar udstiller vi ved Sydfynskebilledmagernes 35. års jubilæums udstilling ved Vestermarkskolen, Vester Skærninge. En mangfoldigheds fest med 99 udstillere af kunst og kunsthåndværk fra Sydfyn. Fra 10-17 i skolens gange, kafeteria, og klasseværelser. Moodie-Mobiles præsenterer en ny mobile inspireret af omkvædet fra Leonard Cohens sang "Anthem". "Ring the bells that still can ring, forget your perfect offering, there's a crack in everything, that's where the light comes in." Og en ny version af samspilet "Åndelig drejning" sammen med pileflet mesteren Hellemai Toft. Denne bruger en ny "Flex" birketræ krydsfiner form, med en spiral, udfoldende vinge.Lørdag-søndag 10.-11. januar deltager vi i Opel Faaborgs årlig kunstudstilling ved deres salgs afdeling ved Telemarken 2, Faaborg. Der bliver 50 kunstnere represænteret.


21. december, solhverv 2014, kan man køb juleengle og wings of light mobiler af metalliseret karton hos Julika markedet ved Restaurant 5 i Svendborg indtil kl. 16. Der er også nogle små engle i Christiansborg kobber. God Jul. Mange andre godter er der også! Galleri 20.dk er med, m.fl.


Vi stillet igen op til SAKS julebazar d. 29.-30.11. Altid hyggelig! Vi ses

Nu er den laaaange dejlig sommer næsten forbi. Værkstedet er åben sammen med haven, efter aftale, 62222613. Vi er i gang med forberedelser til jul... Vi bliver en del af ArtsFæller boden ved Egeskov slot julemarkedet, 8. og 9.11. og 15.- 16.11. Ring gerne hvis du vil møde mig der.

I december er Galleri Moodie's åben efter aftale.Lørdag d. 23 august skaber flere kunstnere nye værker ud i vores naturhave ved Galleri Moodie's. Jørgen Hinke, Fåborg, Peter Madsen, Ulbølle, og Helge Jensen, Glamsbjerg, som vi kalder De Tre Pastelierer, sætter staffelier op, og gæsterne gerne må kig over skulderne mens pastel kridt bliver til motiver hentet ind og omkring vores grund. Hellemai Toft, Ulbølle, går i gang med sin pil, og en edderkopspind står på flette tegnebrædtet. David Moodie laver en mini havedam med en tilhørende mobile. Hinke, Toft og Moodie er alle med i vores nuværende udstilling Little Lifeboats sensommer. Bring evt. madpakke og kaffekurve, der er egnet bord og stole omkring i haven.

Åbningsweekend 9-10. august- Little Lifeboats sensommerudstilling ved Galleri Moodie's, Holmdrup Huse 7, 5881 Skårup. Hellemai Toft, flettekunstner med store udendørs skulptur og samarbejde med Moodie ind i galleriet, Sanni Schmidt, meditativ akryl maleri, John Foged, fin smedekunst med et humoristisk kant, plus fortsæt smykkekunstner Susanne Kofoeds finurlig naturstøbninger i sølv og bronce, den flydende og farverig billedeverden af Lars Ringgaard, satire med Niels Larsens akryl maleri, nye keramiske fad fra Dorthe Henningsens tit dramatisk hånd, og Birgit Elmons spirituel billedverden. Fra 14-17 begge dage og indtil 12 oktober, torsdag, fredag, lørdag, 14-17.

Kunst udstillingen "Lifeboats"! Vi er seks kunstnere med noget på hjertet. Bryggergården, Nørregade i Fåborg, høj til loftet, råt gl. murstenshal. Fra 22. juli åben alle dagene indtil 3. august fra 13-17 samt aften åben på fredagene kl. 19-21. Der kan forekom overaskende ting på de aftener... Fletteskulptur, keramik, smykker, billedkunst og mobiler.
Tak til Brice Sonanio og Mette Burrild for deres store kunstnerisk indsats med bas,synge skål og stemmer i fredag den 1. augusts aften koncert, der forvandlede sig til en jam med venner Erik og Yaso og sanger Sophus Simonsen, der løftet hallen til et nyt niveau!

Årets store kunsthåndværkermarked i Svendborgs stemningsfuld gamle pakhus ved Maritimt Center, lige ved Ærø færgens bro er overstået. Den kører altid den 3. weekend i juli... fredag aften, lørdag og søndag på weekend begge dage fra 10-17. Vi ses næste år!


Meget hyggelig fernisering ved Solbjerggaard i Millinge, vest for Fåborg, og en flot opstilling af mobiler i haven. Forløbig kun to mobiler i galleriet, og en mobile i hver af bed og breakfest værelser.

Aktuelt indtil 13. juli ved Krosalen ved V. Skerninge som gæste udstiller hos kvindegruppen Panorama. Åben daglig fra 13-17. Jeg viser flere nye rustfri stål mobiler egnet til brug i haven, og to friske Skt Nikolai kirke kobber mobiler.
Jeg er glad for at flere af mine mobiler hænger sammen med nogle af gæste udstiller Hellemai Tofts store, rolige pilefletkurve. Panorama kvinderne viser en hal fuld af følelseladet malerier grafik og keramik.

D. 10. juli er jeg med ved Solbjerggaard, Millinge lige v. for Fåborg. Fernisering kl. 19-21 og sæsonen ud. Her skal jeg vise nogle havemobiler ud i gårdens flot have, og forhåbentlig nogle nye blomster mobiler af irret kobber til værelserne i gårdens bed and breakfast.

Lørdag 10. maj kl 14-17 er der fernisering af "Little Lifeboats" ved Galleri Moodie's, Holmdrup Huse 7, 5881 Skårup. Lars Ringgaard, Vrads ved Silkeborg med akryl eventyrlige malerier og to håndskårn marionetdukker. Birgit Elmon med collage, malerier og moderne ikoner. Susanne Kofoed med støbt bronze og sølv smykker i en unikke naturlig stil. Dorthe Henningsen med porceæn og farverig raku blomster pind. Karen Margrethe Banke med stentøj og raku brugskunst. Hellemai Dikte Toft med noget flettet skulptur til haven. Og Moodie's nye havemobiler og seneste irret kobber fra Skt. Nikolai kirke i Svendborg. Varer indtil 12. juli, torsdag,fredag, lørdag kl 14-17 eller efter aftale, kun efter aftale fra 7.-30 august.
Vær velkommen i vores åben have også, tag en madpakke med.


13. april er vi ved Nyhavegaard Påskemarked, Stenhavevej 2, Refsvindinge, 5853 Ørbæk fra 10-17, kunst og kunsthåndværk, bryggekunst! bager og slagter kunst! Meget flot bindingsværk idyll. Vi præsenterer nye havemobiler til havebassin brug og andre nye design.

Fru Olsens Stuer Kunsthåndværkerbutik, Skattergade 14, Svendborg. Løbende udstilling af Moodie mobiles sammen med 15 andre kunsthåndværkere fra Sydfyn.

1.-9. Februar 2014 er Moodie Mobiles igen med på Sydfynskebilledemager udstillingen ved Vestermark Skolen, Vester Skerninge

10. maj 2014 kommer årets første udstilling til Galleri Moodie's, åben have og kunstnere fra både Fyn og Jylland

22. juli til 3. august 2014 står Galleri Moodie's for en gruppe udstilling i Bryggergården, Nordrevej, Fåborg, lige uden for den gamle Vester Port. Lars Ringgaard, Vrads viser træsnit marionetter og en udpluk af hans myte inspireret malerier. Lokale kunstnere som fletteskulptør Hellemai Digte Tofte, keramiker Dorte Henningsen af Tommerup, og natur smykker-støber Susanne Kofoed, Blommenslyst

Gamle aktiviteter:

20. april 2013-- åbner Galleri Moodie's en udstilling med Moodie Mobiles og flere Fynske kunstnere og kunsthåndværker. Billedekunstnere Birgiitte Nielsen, Jørgen Hinke, Natasha Høyer, Anette Lind, Lene Klovborg og Inge Ahl. Keramik af Søren Baun Jeppesen, Elly Pedersen, Karen Margrethe Banke. Smykker af Helene Moodie, Ingelise Østerberg, og David Moodie. Åben have med et udpluk af nye rustfri stål mobiler designet til have brug.

Vinter på Moodie Mobiles værksted... forberedelser til kommende udstillinger. Første er hos tøjdesigneren Anita Rosenørns Design Galleri, Skalkendrup, Byvej 9, 5800 Nyborg. Fra 8. marts til 1. maj. Og d. 11 april samme sted bliver der en samtale aften med oplæg fra Moodie, kl 19... tilmelding ved 20410460 eller 30251343.

Moodie Mobiles udstilling ved Fru Olsens Stuer, Skattergade 14, Svendborg- fra 21. marts til 20. april. Nye mobiler i nye lokaler i sammenhænge med fornemt kunst og kunsthåndværk af de 15 medindhavende kunstnere… Sidste dag er lørdag 20. april-- sammen dag åbner Galleri Moodies en udstilling med Moodie Mobiles og flere Fynske kunstnere og kunsthåndværker. Billedekunstnere Birgiitte Nielsen, Jørgen Hinke, Natasha Høyer, Anette Lind, Lene Klovborg og Inge Ahl. Keramik af Søren Baun Jeppesen, Elly Pedersen, Karen Margrethe Banke. Smykker af Helene Moodie, Ingelise Østerberg, og David Moodie. Åben have med et udpluk af nye rustfri stål mobiler designet til have brug.

Nye store værker begynder at tage form i processen op til en fælles udstilling ved Bryggergården, Fåborg i august sammen med landskabs- og blomstermaleren Birgitte Nielsen, Thurø, og papirmager og multikunstner Anette Lind. Rønninge.

Hos Galleri Moodies kan man fortsæt nyde keramiker Elly Pedersens bibelske figurer og en udpluk af hendes brugskunst. Ingelise Østerbergs farverige halvædelsten smykker frister med deres enkel design og gode priser!
Råvarerne henter hende selv i Istanbul, og smykkerne bliver til i Øster Åby. Ligeledes har vi taget nogle få nye værker af Anette Lind hjemme...


Moodie Mobiles var en del af Sydfynskebilledmagers 33. udstilling i Vestermark skolen, Fåborgvej i Vesterskerninge... 100 udstillere. Udstillingen startet 03.02. og sluttet 11.02. Det forgår i klasseværelser, gange, og kantinen, et sidestyk uden lige, med elever fra skolen også deltagende. Meget hyggelig, man kan køb kaffe og kage ved en elev cafe.


Kultur på ski! Der var sne på stien fra Svendborg til Holmdrup Huse! Kom og besøg os ad den vej og få en gratis kop kaffe eller te eller kakao! Vi er åben efter aftale... 20410460. Vi ses!Nyt Galleri… Galleri Moodie’s er navnet! Første udstilling varede indtil 20. januar 2013. Den er i mangfoldighedens tegn… Moodie har selvfølgelig nogle nye mobiler at præsentere og samtidig har Jane Strarup indbudt ti gæstekunstner og kunsthåndværker fra Fyn.
Billedekunstere Jørgen Hinke, Fåborg, pastelkridt, Birthe Thurøe, akvarel og akryl, Karen Margrethe Banke og Lene Klovborg akryl. Smykker af Susanne Kofoed, Blommenslyst og Ingelise Østerberg Åbyskov. Keramikere Getter Keramik, Oure og Elly Petersen, Gelsted. Industri-design af Anne Bannick.

Dygtige kunstnere og livselskere, med en hang for fornyelse og en ordentlig sjat humor bringer denne udstilling ind i en kategori reserveret til folk klar til at selv bestemme hvad er god kunst. Anerkendt kunstnere alle! Anerkendt af os! Galleriet med værdier grundet i sammenhæng, natur, livsglæde, humor og spiritualitet ønsker jer et godt besøg. Det kan også være at der forkommer noget sne i dalen, det kan vi ikke gøre for! Vejen plejer at være farbare! Være velkommen.

Sidste hus på vejen, Holmdrup Huse 7, DK 5881 Skårup. Parkering langs markvejen ved anvist P-skilte pladser lige til højre og venstre af indkørslen. Også under belastet tidspunkter kan små biler køre ind på gårdspladsen og andre må køre lige ned foran huset. Lad være at blokere for naboernes indkørsel og rundkørslen på fællespladsen, tak! Ring til 20410460 hvis i har brug for hjælp.d. 15.-16 december var vi ved Filosofgangen i Odense, flot stort julebazaar med lokale kunsthåndværker, 30 boder. Fra kl 11-18 lørdag og 11-17 søndag. Musik og hyggelig cafe, flot lokaler og gode personale bredt udbyd af original kunsthåndværk.... plejer at være en dejlig oplevelse!

Vi var ved Maritimt Centerets Julebazaar på Havnepladsen i Svendborg d. 8.-9. december kl 10-15. Stort hyggelig marked med julepynt, lokale fødevarer og kunsthåndværk.++++Var ved Korup Sognehus, Odense NW, arrangeret af Korup Kirke Kunstforeningen. En fin udstilling sammen med keramiker/fabeldyreskaber Simon Maltha. Smuk udstillingslokaler og en flot sammenhængning af skulptur og mobiler.
En rustfristål mobile er ophængte udendørs på terassen sammen med to løj mobiler ellers er ophængning sammen med Simon Malthas raku dyr i gangene og foyer. Frem til 30.09.2012.Møntergården d. 18-19 august i Odense, Odense Bymuseer i Overgade. Kl.10-16 ca 24 udstillere i den gl. brolagt gårdsplads. Samtidig er jeg med i Skulptur 2012 ved Fredens Kirke på Skibhusvej i Odense.

Torsdag 2. august optræder Moodie Mobiles ved Gammel Torvedag i Svendborg. Vi har bod nr. 77 på Ramsherred. Nye mobiler! En sej sejl design, fortælling design. Dansende damer født i denne uge, og sæsonens sjov løj mobiler! Prøv en i egne have. Vi ses.
På weekenden 4.-5. august er vi på det store Tisvildeleje kunsthåndværkermarked på N. Sjælland.


Sommer på landet, Moodie Mobiles har ny adress! Holmdrup Huse 7, 5881 Skårup,Danmark. Ikke officielt åbne før i september, men hvis i mangler en gave eller ønsker bare at besøg vores lille dal ring til 20410460. Ombygning er i gang.
Græsset i mit skulptur Leaves of Grass er høj og det er fuglene glad for, prøve dettes hop ind og ud sti, eller klatre i det gl. piletræ og hvile på en bænk der.
Være velkommen.


Moodie Mobiles er med ved Kunsthåndværkermarkedet igen i år ved den gl. pakhus ved Maritimt Centret i Svendborg d. 20-22 juli. Fredag kl 15-20, lørdag & søndag kl. 10-17, gratis entre. 24 udstillere af en bred vifte af kunsthåndværk. Se www.kunsthåndværksvendborg.dk


Vi er i gang med ombygning af værkstedet/galleriet. Moodie Mobiles har fået byggetilladelse og skal skifte firmaadresse til Holmdrup Huse 7, 5881 Skårup. Så vi håber snart at kunne hænge Moodie Mobiles firma skiltet samt et galleri skilte her ud på landet. 15 år i Møllergade i Svendborg er snart slut! Planen er at kunne holde en åbning sent i August.

Ombygningen inkluderer en handicap adgang og toilet. Sydfynsk Håndværk A/S ved Henrik Henriksen og Hybel VVS er i fuld gang.

Samtidig er der nye tiltage i natur/skulptur haven omkring huset. Vi ser frem til at præsentere en lille perle ved enden af byens Nyborg jernbane sti, tæt ved Øhavsstien og omgivet af skov og hestefold.
Vores ansøgning om landzonetilladelse nærmer sig afslutningen. Midt i maj slutter sidste høringsrund.. øvrige kommentarer/indsigelser... naboerne havde ikke nogle så vi håber snart at kunne hænge Moodie Mobiles firma skiltet ud ved Holmdrup Huse 7, 5881 Skårup og en Galleri/Åbent værksted skilt også. Så har vi planer om en sommer med gæste udstillere udover Davids produktion fra værkstedet her ud på landet. I år er det for 10 år siden at firmaet Moodie Mobiles blev stiftet. Det kan være at der bliver en lille begivenhed til at marker det!Moodie Mobiles værksted ved Holmdrup Huse 7, 5881 Skårup er åben efter aftale. Ny design,levende materialer, håb og en kærlig respekt for skabelsens fødsel i nuet. Være velkommen. tlf 20410460, david@moodie-mobiles.dk

Nye mobiler og smykker vælter ud af værkstedet! Vi har også flere kunsthåndværkere med appetit vækkende keramik og smykker. Være velkommen og brug vores flot nye adgangsbro der kan også bruges of svagt gående og kørestolebrugere (med lidt hjælp fra os).

Specielt nye ørering design har været populær, udført i Christiansborg irret kobbertagplad.


OBS: Fra tirsdag d. 6.12 er jeg med i en forudstilling ved Filosofgangen i Odense, som optakt til det store julemarked af kunsthåndværk weekenden d. 10-11.12 fra kl. 11-17 begge dage. På onsdag d. 7.12 har jeg vagt på forudstillingen så er med hele dagen ved Filosofgangen. Der bliver en efterudstilling af udvalgt af mine større mobiler også ugen efter julemarkedet, også samme sted.Sidste i denne omgang samtaleaftener var David Moodie værten. Oplægget hed Mobilitet og stilhed. Kl 1930-21 ved Moodie Mobiles landligt værksted og udstilling, Holmdrup Huse 7, 5881 Skårup. Entre 50 kr. Tilmelding tlf 20410460.

Med udgangspunktet i naturen, både udre og indre beretet Moodie om grænserne mellem mobititet og stilheden. Eller er der en grænse? Mobilerne, belysning og belydning! tog os nogle udkendt steder!

David Moodie har studeret arkitektur og literatur, sejlet det mest af sit voksen liv, og har skabt mobiler siden 1969. Eksponeret til Museum of Modern Art i NY som 11 årig, af sin mor, og fascineret af Alexander Calders mobiler, David Moodie laver i dag en form for tidsløs naturkunst med både barnlig og åndelig træk.

Katja Wohlgemuth, Svendborg kunstner optrådt fredag d. 4. november til ”samtaleaften” nr. 2. Katja Wohlgemuth skaber billedeobjekter med grundlaget som guldsmed, eksperimenterende ikonmaler, dekorationsmaler og søgende menneske. Katjas oplæg hed ”Natur og mystik”, og varede fra kl. 1930 til 21 inkl. kaffe pause og efterfølgende mulighed for samtale med kunstneren og gæsterne.

Arrangementet holdtedes samme sted som udstillingen,ved Holmdrup Huse 7, 5881 Skårup, varer indtil kl. 21, og der er tilmelding via Moodie Mobiles tlf 20410460,50 kr. entré. Der er kun plads for ca. 20 så det bliver en intim oplevelse.

Fredag d. 18. november bliver det indehaveren af Moodie Mobiles, David Moodie der vil fortælle om Mobilitet og stilhed. David Moodie har studeret arkitektur og literatur, sejlet det mest af sit voksen liv, og har skabt mobiler siden 1969. Eksponeret til Museum of Modern Art i NY som 11 årig, af sin mor, og fascineret af Alexander Calders mobiler, David Moodie laver i dag en form for tidsløs naturkunst med både barnlig og åndelig træk.

Jørgen Hinke, Fåborg kunstner kendt for sine stemningsfuld og trofast gengivelser af natur landskaber i pastel kridt, var her med sit oplæg Om mit liv som kunstner fredag d. 21 oktober, kl. 1930 ved vores udstillingslokaler ved Holmdrup Huse 7, 5881 Skårup, Fyn. Også kendt for sin livlige fortæller evner og respekt for sine medmennesker, blev vi rigere ved at få en samtale med Jørgen Hinke efter oplægget og en lille kop te og kaffe.

Weekenden efter den sidste ”samtaleaften” er Moodies landligt værksted og udstilling åben fra 11-17 både lørdag og søndag. Der er fri entré til udstillingen.
Være velkommen, husk tilmelding til samtaleaftener ved 20410460.


Jørgen Hinke, Fåborg viser en flot skær af landskaber. Hinkes håndværk er suveræn. Han fanger stemninger i sit arbejde, der bygger på at han er ud i naturen og laver sine billeder på stedet. Nogle gang bruger han to eller tre omgang, samme sted. De skal ses, særlig hans å motiver!

Katja Wohlgemuth, Svendborg er søgende og eksperimenterende på en mystik og åndelig plan med sine ”billedobjekter”. Hun bruger fundet ting og en blanding af collage og maleri teknikker inklusiv gamle dekorations teknikker med marmorering, ådring, og bladguld.

Elly Pedersen, nordfyn, viser en udpluk af sin meget smukke keramisk brugskunst. Te kande, kopper, skål i stentøj.

David Moodie hænger nogle større nye mobiler i finsk birke krydsfiner og nye ørering i kobber plus eksperimenter.

Husets have er åben til besøgende og vi er glad for at byde velkommen til udstillingen med en ny rampe og bro til første sal der er kørestole venlig. Haven er i fuld sensommer sanselig sang!

Åbningstider: Tirsdag og fredag 14-18 og lørdag 11-14.

Også åben efter aftale ved 20 410460
Fast Kunstner ved: (se Links)
Galleri Hindhede, Brovejen 411, 5500 Middelfart
Galleri By Art, Overgade 4-1b, DK 5000 Odense C
Dronninglund Kunst Center, DK 9330 Dronninglund, Nord Jylland
Værkstedsgalleriet, Vejrup Huse 32, DK 5471 Søndersø
Frue Olsens Stuer, Skattergade ,5700 Svendborg

Temaudstilling Kvinder! 15 lokale kunstnere. Lykket 2010
Billedunst,keramik,smykker,flettet gummitasker, skulptur og mobiler. Åben have i vinterdragt! Vi lade udstillingen står lidt endnu for de eventyrlysten... måske en ski tur ender her!
Mange nye mobiler og særlige forsøg med levende elementer blandede med irret kobber, kløvet træ og vidunderlige plastik genbrugt!
Efter aftale ved 20410460.


Sommerudstilling og åben have
Holmdrup Huse 7, 5881 Skårup

De lyse nætter løfter synet nordover og kunsten syder i atelierer ud på landet. Vores nye udstilling rummer lokale kunstnere, der fornyer form og opfrisker lysten i maleri, grafik, smykker, keramik, skulptur, og mobiler.

Bent Nielsen, altid med et glimt i øjet, præsenterer en udpluk af grafik. Karen Margrethe Banke kan ikke lade være at drille med sine glade og skæve akryl-fantasier. Tove Grünnewald mestrer med sine akryl himmel- og havskaber den danske sommerstemning. Eva Haugsted viser stilrene og enkle akvarelmalerier. Vibe Madsen tillader folk at møde sine skøre, tiltrækkende og personlighedsudtrykende byskaber i akryl, akkompagneret hver især med sine humoristiske, ofte vise titler. David Moodie eksperimenterer videre med mobiler, der også optræder i galleriets åbne naturehave.

Besøg vor store naturhave omgivet af hestefold og skov. Nyd gerne din medbragte mad her!

10. - 29. juli samt 9. - 20. august
søndag, mandag, tirsdag 11 - 17, torsdag og fredag 15 – 20
KLOVNEKUNST UDSTILLING

Udstillingen varer indtil d. 29.06. Åbent have samtidigt for besøgende-- store naturhave med muligheden for at spise medbragt picnic kasse!
Fernisering var kl 15-17 15.05.10 hos Moodie Mobiles ved Holmdrup Huse 7, 5881 Skårup

Som optakt og glad pendant til Svendborgs klovnefestival laver vi tema-udstillingen Klovnekunst. 13 kunstnere er med til at trylle hver deres bidrag til udstillingen. Desuden er der humoristisk grafik, akryl-landskaber, smykker, keramik og mobiler!
Karen Margrethe Banke, Birthe Ejner-Jensen, Dorthe Eisen, Bente Fabian, Birthe Juel, Walther Juul Hansen, Mette Kingo, Lotte Lamp, Marcella Rasmussen, Jonna Raunholst Sørup, og Anne Grete Tofte Weber kommer med hver deres bud på klovnen - dens ånde, lyst, og måde at være på, der rører os alle.
Grafiker Bent Nielsen viser et par humoristiske billeder. Mange udtryksformer! Collage, silkemaleri, akrylmaleri, grafik, keramik.
Kunsten at le er noget, vi skylder klovnene en stor tak for. Værsgo - en udstilling til deres ære, og som pendant til Svendborgs herlige og traditionsrige klovnefestival, som starter den 18.
Desuden er der landskabsbilleder ved Tove Grünnewald og mobiler af David Moodie. Det bliver mobiler med farver og nok også klovne … Ingelise Østerberg viser smykker.
Haven bliver samtidig åben for publikum og vi byder gæster til at medbringe frokost og kaffe og nyde den i haven.
Vi prøver med nye åbningstider: Søndag¬ og mandag, kl. 15 – 20. Man er også velkommen til at lave en aftale om et besøg på et andet tidspunkt på tlf. 20 410460. Udstillingen varer juni ud. Vær velkommen!


Påskeudstilling ved Anders Draghes Gård, Kongegade 24, Nyborg varer indtil 5. april. Temaet er Landskab og det er 8. gang papirmager Anette Lind arrangerer udstillingen. Mine mobiler hænger sammen med Anette Linds papir, billeder og keramik, samt med Gunhild Brinks akvareller, og Karen Margrethe Jensens billedkunst med rustet stof og håndlavet papir.

Jeg viser flyvende landskabsmobiler og flere små spirende haver sammen med mine krydsfiner og kobber mobiler. En stor bambus mobile, pryder det høje loft i det gamle apotek med sine blide bevægelser og enkle konstruktion.

Udstillingen er åben helligedage og weekender fra kl 11-16 samt hverdage fra kl 13-17. Jeg passer udstillingen onsdag d. 31. marts og langfredag.


FORÅR PÅ VEJ UDSTILLING ved Holmdrup Huse 7, 5881 Skårup

Fernisering på udstillingen Foråret på vej var lørdag 13. marts, kl. 14 – 17. Udstillingen er åben kl. 13-17 på weekender indtil 18.april, samt efter aftale på tlf. 20 410460.

Foråret på vej er en lille temaudstilling med 4 kunstners bud på, hvad vi har at glæde os til på trods af sne og frost. Anette Linds akvareller på håndlavet papir viser nogle af de livskræfter, der løfter en lang vinters slør! Farverne flyver! David Moodies forårsmobiler sprudler af spirende kraft. Tove Grünnewald, Thurø, lader sig inspirer af blomsternes verden. Jonna Raunholst Sørup udtrykker forårsglæde i akryl på kanvas i sin elegante stil.

I øvrigt har vi 4 andre kunstere med!

Walther Juul Hansens portrætter frister tilskuerne til at bestille et til en kæreste eller ægtefælle! Han er nemlig god til at fange personligheden bag ligningen. Bedøm selv, en af hans nyeste er en portræt af mobilmageren. Helge Falck-Kammeyers fotos stiller skarpt på nogle af naturens forunderlige væsener som han ofte møder på sine kajakture - et møde med fantasien i virkeligheden.

Ingelise Østerbergs smykker smiler i halvædelsten og perler. Natascha Høyer tilføjer glæde farver og mønster til strand sten. Gennem processen har Natascha fået store fascination af og respekt for stenene, som hun kalder ”stones of wisdom”.


TIDLIGERE UDSTILLINGER
Sidste weekend i Vinterudstillingen er 13.-14. februar. I anledning af Valentinesdag giver vi 20% rabat på alle mobiler købt som gaver til kærester! Udstillingen er ved Holmdrup Huse 7, 5881 Skårup. Åben fra kl. 13-17, eller efter aftale ved tlf. 20 410460. Velkommen! Vi er sidste hus på privat fællesvejen skiltet Off. sti 3-5-7 på vejen Holmdrup Huse.

Oplev Bente Fabian med sine fine, finurlige og fantasirige collage/malerier, Anette Linds fornemme håndlavede papir billeder, med rust behandling, tapa bark og knald blå pensel strege og Randi Larsen viser sine nye-fortolkninger af de franske hulemalerier.

Inge Lise Østerberg er kommet med nye smykker af krystaller og halvædelsten i sin klassiske og kære stil til priser, der er også smukke.

Igen viser vi Tilde Louise Carlsens følsomme og stemningsfuld våde akvarel-tryk af Øhavsstiens fugle, og hendes mand Søren Baun Jeppesens mesterfulde brændefyrede stentøj. Bente Fabricius´ raku med helleristninger, og hendes pragtfulde syngeskål i stentøj skal ses og høres. Henrik Pagh Sørensens glas-ørering driller med dyrenes farver og fine detaljer.

Moodie Mobiles er i gang med udvikling af nye typer, med kløvet poppeltræ og irret kobber! Hør også historien fra kunstneren selv om den lille trekantede afskæring af kobber, der bad om at være treenighedens ikon. Nye former i samarbejde med Tove Mouritzens oxyderinger

Ellers er galleriet hjemme i dalen ved Holmdrup Huse 7 åbent hverdage om eftermiddagen efter aftale samt åbent fra kl. 13 - 17 i weekenderne indtil 14. februar. Tlf. 20410460

Billedet er fra SAKs julebazaar i søndags(29. november). Næste weekend tager vi til Værket i Odense til deres første julemarked, sammen med flere af husets kunstnere. Ser frem til en hyggelig tid sammen. Skibhusvej 52 tæt ved Bazaren, fra 10-18 lørdag og søndag.
Masser af aktiviter med arbejdende kunstnere. Man kan besøg en tropeø hos vores bod...Lørdag d. 31.10 var der fernisering af udstillingen Mellemrummet ved Fredens Kirke Sogne Hus, Skibhusvej 162, 5000 Odense C. Jeg har tre værker med i tema udstillingen, hvor der er 45 lokale kunstnere med. Udstillingen varer indtil 2. januar, og er åben på hverdagene fra kl. 9-13, fri entré.

To af mine værker er mellemstore birke krydsfiner modeller. Den ene, ”Rytmiske Mellemrum” er helt ny, og er lavet af den nyeste krydsfiner --Flex birke, fra det finsk firma Koskisen. Tre lag finer, samlet under høj tryk og varme med polyethelyene film i stedet for lim! Den er næsten gennemsigtig, trofast til birketræs lyse farver, meget fleksible og også stærk!

Den tredje værk er et nyt design lavet af Christiansborg kobber tagplade og hedder Vredet Mellemrum. Den understreger forskellen mellem under og over sidernes farver i kobber pladen i sin flydende form.Fredag d. 16 oktober ved Holmdrup Huse 7 bliver der Skumringsvandring i haven. Der kan være overraskelser i tusmørket! Haven og Efterårsudstillingen i huset (se nedenfor)er åben fra kl. 13-1830. Børn under opsyn er velkommen til at skære en roelygte eller græskarlygte. Disse kan købes ved stedet, eller bring your own! Også en egnet kniv og en ske!

Havens 1½ hønse og katten Chocolate pudding er værter. Tilmelding venligste ved tlf 20410460. Der bliver indvielse af havens ny hønsehus. Vi laver nogle varme hyldebær saft og tænder for bålet.

Efterårsudstillingen fortsætter hver weekend oktober ud, fra kl 14-17. Næste udstilling er under udvikling og ventes at åben midt i november.


Ferniseringen af Efterårsudstillingen ved Holmdrup Huse 7 var lørdag d. 19. september. Kunstnere fra Fyn og en enkelt fra Jylland viser en bred vifte af naturinspireret værker. Udstillingen er åben lørdag-søndag fra kl 14-17, og efter aftale ellers ved tlf. 20 410460 indtil slutning af oktober.
Adgang til udstillingen for kørestole op til 65 cm bred.

Moodies mobiler og skulpturer udstilles i haven og i udstillingslokalerne. Flere storm-kløvet og bille dekoreret skulpturer viser nye veje for mobilistens lyst til at værdsæt naturens mørke sider hvor nedbrydning er nøglen til fornyelse…

Jonna Ravnholst Sørups akryl malerier er mesterlige farvesætninger udført i en indbydende og kontemplativ måde, med dyb respekt for naturens nuancer. Genbrugs smykker og skulpturer udført i gl. vinyl musikplader og slagger affald fra bronze støbning giv en skæg drejning til begge materialer.

Søren Baun Jeppesens brænde-fyret stentøj viser hans kærlighed for den smukke og trættende fyringstid og spænding der skal til for at hans sanselige former kommer gennem ovnens chancefuld kammer med helt unikke virkninger af vind og vejret det pågældende dag.

Tilde Louise Carlsens intime og stemningspræget glimte af fuglene langs Øhavsstien er udført med tryksværd på vådt akvarel papir.

Anette Lind, der fejrer 40 år som aktiv kunstner i oktober i Nyborg viser hendes lejesyge og opfindsom papirmageri her. Hendes papyrus billeder lavet af rabarber viser forskellige smukt muligheder med denne teknik, også indramning i massive akryl plader med gennemlys… Hun viser Art Money i to flotte varianter, og en udpluk af små kort, altid populær.

Henrik Pagh Sørensens farverige og meget dygtig miniature dyre øreringe er udført i glas. Han er udlært ved Kolding Design Skole.
Inge Lise Østergård sælger smykker (halskæder, brocher, armbånd og ørering) i halvædelsten og sølv.

Udstillingen varer oktober ud, og en ny udstilling skulle være på plads til november. Det er en salgsudstilling med mulighed for at tag købte værker med hjemme samme dag i de fleste tilfæld.

Vi takker de mange besøgende ved fernisering weekend og sidste weekend for jeres saglige engagement og for den begejstring I har tilkendegivet over for udstillingen og de unægtelige smykke september dage i haven. Vi tager mod til os og prøver en udstilling til…!


Skærsommer eventyrhavevandring! d.9.-10.07 og d. 23.-24.07 holder vi åben have fra kl 19-22 med et væld af anderledes have skulptur og udendørsmobiler vist i vores naturhave, omgivet af hestefold og skov. Fri entré. Salg af anderledes natur skulptur til havepynt. Holmdrup Huse 7, 5881 Skårup, ved enden af Nyborg jernbanesti for cyklende og gående. Sidste hus på grusvej markeret ved skilt: off.sti 3-5-7 hvor vi er sidste hus på vejen.


Vaerket, Odenses nye, store galleri nu huser nogle af mine større mobiler sammen med mellemstore og andre i en flotte udstillingsrum, med høj til loftet! Skibhusvej 52, 5000 Odense C

Liv og Stil Messe, Odense, stand 5b Hal A,sammen med Galleri Buk

Fast Kunstner ved: (se Links)
Galleri Hindhede, Brovejen 411, 5500 Middelfart
Galleri By Art, Overgade 4-1b, DK 5000 Odense C
Dronninglund Kunst Center, DK 9330 Dronninglund, Nord Jylland
Værkstedsgalleriet, Vejrup Huse 32, DK 5471 Søndersø
Frue Olsens Stuer, Skattergade ,5700 Svendborg
2009
30. og 31. maj holder jeg arbejdende værksted hos Vaerket ved Skibhusvej 52, 5000 Odense C begge dage fra kl. 11-16.

I maj måned ved Svendborg Bibliotek sammen med mine kollegaer fra Værksted 105, Møllergade 105, Svendborg

6.-8. marts Liv og Stil Messe, Odense Congres Center
sammen med Galleri Buk, Stand 5b, Hal A, fredag kl 13-18 og lørdag-søndag, kl 10-17
Udstillinger 2008 (se Links)
Galleri Storm, DK 5700 Troense

Cafe Aroma, DK 5700 Svendborg

Værkstedsgalleriet, 5471 Søndersø

Møntergården, Kunsthåndværkermarkedet, 5000 Odense C

Maritimt Center Kunsthåndværkermarked, 5700 Svendborg

Flow Galleri, DK 2900 Hellerup

SAK, Julebazaar, 5700 Svendborg